ΕπιλεγμέναΛήμνος

Εκτιμηση ζημιων απο τα κουνελια

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ. Ε. ΑΤΣΙΚΗΣ                                        Ατσική  27 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε.Λ.Γ.Α.

 

Τηλ : 2254350612, 2254350600

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανακοινώνεται ότι ο Ε.Λ.Γ.Α. απέστειλε τους πίνακες με  τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΑ της 08/04/2019 στις καλλιέργειες σιτηρών, των Κοινοτήτων ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  ΒΑΡΟΥΣ   και  ΣΑΡΔΩΝ.

Τα πορίσματα αυτά θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών στο γραφείο ανταποκριτών  Ε.Λ.Γ.Α. της Δ.Ε. Ατσικής για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 05/02/2020.

     Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας / Εκτροφής που υπέβαλε.

Για τα πορίσματα εκτίμησης σιτηρών των Κοινοτήτων ΚΑΡΠΑΣΙΟΥ και ΔΑΦΝΗΣ της Δ.Ε. Ατσικής που εκκρεμούν, θα γίνει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων, όπως επίσης και για τα πορίσματα των ζημιών στα βρώσιμα όσπρια και στα αμπέλια.

                                  ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε.Λ.Γ.Α. Δ. Ε. ΑΤΣΙΚΗΣ

Το σκίτσο ειναι του Γιωργου Καριακλη !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button