ΕπιλεγμέναΛήμνος

ΑΜΚΕ Λημνος Τουριστική προς ΕΡΤ: Ευχαριστούμε για την στήριξη

Μύρινα Λήμνου 12 Ιουνίου 2020

Με την παρούσα επιστολή, το διαχειριστικό συμβούλιο της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στη δημόσια τηλεόραση για την μείζονος σημασίας συμβολή της στην προσπάθεια τουριστικής προβολής της Λήμνου, ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη περίοδο για τον τουρισμό και όλους τους συνδεδεμένους κλάδους .

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η δημόσια τηλεόραση απέδειξε για άλλη μια φορά και με τον πιο ηχηρό τρόπο την μεγάλη της στήριξη προς την ακριτική Ελλάδα και τους κατοίκους της, αφιερώνοντας πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο σε διαφορετικές εκπομπές, με συνεχή ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, δίνοντας βήμα και φωνή στους νησιώτες και τους εκπροσώπους τους και κυρίως αναδεικνύοντας την μοναδικότητα, την ποικιλομορφία και τα ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά του νησιού μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμούμε να εκφράσουμε προς τη Διεύθυνση Προγράμματος της ΕΡΤ και βεβαίως στη δημοσιογράφο κ. Αναστασία Σπυριδάκη, τον οπερατέρ κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τον τεχνικό κ. Κώστα Τσακηρίδη για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους, την ακούραστη προσπάθειά τους να μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του νησιού μας.

Ευελπιστούμε ότι η ευτυχής αυτή συγκυρία της πολύ σημαντικής αυτής παρουσίας της δημόσιας τηλεόρασης στο νησί μας θα αποτελέσει την απαρχή μιας διαρκούς συνεργασίας.

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση θα υποδεχτούμε αντίστοιχα εγχειρήματα και στο μέλλον, καθώς το νησί μας είναι ένας τόπος με υψηλές αναπτυξιακές δυνατότητες, τεράστιο πολιτισμικό κεφάλαιο και ανεξάντλητη θεματολογία, που σίγουρα ενδιαφέρουν το κοινό της ΕΡΤ.

Με εκτίμηση      Ο Πρόεδρος

Χρυσόστομος Ψάρρας

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button