ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο γιατι δεν λειτούργησε το SKYPE…

Αναβλήθηκε  η χθεσινή, Παρασκευή 9/10,  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τεχνικούς λόγους. Η Συνεδρίαση θα γινόταν με τηλεδιάσκεψη, SKYPE, όμως το σύστημα δε λειτούργησε και έτσι η Συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 12/10 στο Πορτιανού,  στις  18.00,  στο Πολιτιστικό Κέντρο . Εκεί υπάρχει αρκετός   χώρος για να τηρηθούν οι αποστάσεις,  οπότε η συνεδρίαση θα γίνει με την  παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων (έχει ξαναγίνει).

Θυμίζουμε οτι το ενδιαφέρον της Συνεδρίασης αυτής είναι το θέμα παραχώρησης μεγάλης έκτασης 800 με 1000 στρέμματα (Θυμαρότοπος) για την εγκατάσταση,  από μεγάλη Εταιρεία φωτοβολταϊκών.

Το προς συζήτηση και λήψη απόφασης θέμα,  της έγκρισης αυτής της εγκατάστασης,    ήρθε μόλις  δυο μέρες πριν τη Συνεδρίαση της Παρασκευής και εκτός προγράμματος (Ημερήσια Διάταξη).

Η διαδικασία αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις  από μέλη και Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από πολίτες και αναμένεται στη Συνεδρίαση της Δευτέρας στο Πορτιανού να παρευρεθούν και  πολίτες της Λήμνου,  που ανησυχούν…

Στη Φωτογραφία το όμορφο και λειτουργικό Πολιτιστικό  Κεντρο (πρώην Σχολείο) του Πορτιανού

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button