Λήμνος

Απάντηση για τις Παχιές Άμδες

Στις Αρχές του Δεκέμβρη κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση  για τις Παχιές Άμδες την οποία δημοσιεύσαμε τότε. Τώρα έχουμε και την Απάντηση!

Θέμα: «Απάντηση σε Ερώτηση Βουλευτή».

Σχετ.: Η με Α.Π. 2355/03.12.2020 Ερώτηση.

Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το σχεδιασμό του προγράμματος τουριστικής προβολής της χώρας, εκπονεί το μακροπρόθεσμο Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας συνολικά καθώς και μεσοπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα σχέδια μάρκετινγκ ανά τουριστικό προϊόν, γεωγραφική περιοχή και αγορά-στόχο. Εν συνεχεία ο Ε.Ο.Τ. εξειδικεύει τον σχεδιασμό μάρκετινγκ μέσα από την κατάρτιση προγραμμάτων τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και υλοποιεί τις δράσεις των προγραμμάτων αυτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κεντρική Υπηρεσία ΕΟΤ και Υπηρεσίες Εξωτερικού).

Στο πλαίσιο αυτό, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνολική ανάδειξη της Χώρας ως μοναδικού τουριστικού προορισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν, σε στενή συνεργασία πάντοτε και με τους οικείους Δήμους και Περιφέρειες, οι οποίοι επίσης καταρτίζουν και υλοποιούν προγράμματα προώθησης και προβολής. Ο Ε.Ο.Τ. είναι αρμόδιος για την παρακολούθηση των προγραμμάτων που καταρτίζονται σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο για τη διασφάλιση του συντονισμού και της προβολής της χώρας με ενιαίο τρόπο.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button