Λήμνος

ΞΕΧΏΡΙΣΑΝ : Γιώργος Κωνσταντέλλης !

Ξεχώρισαν ! Με αυτόν τον Τίτλο θα κάνουμε μια καθημερινή  αναφορά σε πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά το έτος που μας αφήνει, το “φοβερό” 2020.     Δεν θα είναι μια  αποτίμηση   του συνολικού έργου κάποιων  προσώπων  αλλά  εκείνων που  “ξεχώρισαν”  για κάτι πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό  το 2020.    Για αυτή την περίπτωση δεχόμαστε και τις δικές σας προτάσεις.  Η αναφορά των  προσώπων γίνεται με τυχαία σειρά… 

Κωνσταντέλλης Γεώργιος.    Υπό τον γενικό τίτλο   “ξεχώρισαν” στο δύσκολο 2020,   αναφέρουμε μια  πρόσφατη και πολύ σημαντική  προσφορά του  !  

Τη  δωρεάν  1.000 RAPIST TEST, άξιας κατά δική μας εκτίμηση 7.500 €,  στο Δήμο  Λήμνου.  Αυτό έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Δήμου για διενέργεια  τεστ σε όλο το Νησί.

Ο Γ. Κωνσταντέλλης έχει και διαχρονικά μια διαρκή προσφορά στο Νησί και στο Χωριό του,  τα Καμίνια. Είναι σημαντική η πολυτελής, πολυσέλιδη δίτομη έκδοση του  με τίτλο: ΛΗΜΝΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button