Λήμνος

ΑΠΛΑ, ΟΜΑΔΑ(ΡΑ) !!!

ΑΠΛΑ, ΟΜΑΔΑ(ΡΑ) !!!

Πολύ ήρεμη, πολύ σίγουρη, πολύ ποιοτική,  η ομάδα της Λήμνου.  Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ αντιμετώπισε  το ΡΕΘΥΜΝΟ,  μια ομάδα που έπαιζε τα ρέστα της  και    που στο Γήπεδο της δεν θα ήταν  αποδεκτή άλλη μια ήττα   και μάλιστα από μια Ομάδα πρωτοεμφανιζόμενη.  Όμως η διαφορά ποιότητας  ήταν μεγάλη.

Μην κρίνετε  από το τελικό σκορ. Το παιχνίδι ήταν,   σε όλη  τη διάρκεια   του,  ελεγχόμενο!  

Ο  ΉΦΑΙΣΤΟΣ  έκανε μια μεστή εμφάνιση.  Απέφυγε να απαντά στο εκνευρισμένο παιχνίδι των παιχτών του  ΡΕΘΥΜΝΟΥ.   Δεν κατέφυγε,  ακόμη και όταν δεν ανέβαζε το σκορ,  σε βιαστικά,   αυθόρμητα και “ηρωικά”   σουτ.  Αντίθετα,  έπαιρνε σκορ με φάουλ, έπαιρνε σκορ με πάσες  μέσα στη ρακέτα  και τα τρίποντα ήταν,  και αυτά,  στην ώρα που έπρεπε εκτελεσμένα. 

Στην Άμυνα είχε  μέθοδο και συνεργασίες. Έκλεινε όταν έπρεπε και  τα ριμπάουντ φαίνεται  πως ήταν  ο κύριος αμυντικός στόχος!  

Με όλα τα παραπάνω  μην ψάχνετε  για τον Διακριθέντα…  Ήταν όλοι αφού έδωσαν ο καθένας στο έπακρο αυτό που  του είχε ανατεθεί και  του αναλογούσε!  

Πάντως,  αν  κάποιον πρέπει να ξεχωρίσουμε αυτός είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Προπονητής.  Αυτή η πληρότητα της ομάδας μόνο απο τον προπονητή βγαίνει.  Οπως και η η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη,  που σε όλο το παιχνίδι έδειξαν οι παίχτες του.

Τωρα, για επιμέρους κριτική και συμπεράσματα θα πρέπει κάποιος να είναι ειδικός και με τη στατιστική του αγώνα στα χέρια.

Πριν από το τέλος του Α΄ Γύρου,  αποχαιρετούμε την αγωνία του υποβιβασμού και χαιρόμαστε και χειροκροτούμε μια  ΟΜΑΔΑ,  που παίζει καλό ΜΠΑΣΚΕΤ…   ΚΑΙ  ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button