Λήμνος

Ετοιμο το Ψηψοδελτιο στη Λημνο του υποψ. Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Ετοιμο το Ψηψοδελτιο στη Λημνο του υποψ. Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Στη Λήμνο βρίσκεται για 3η φόρα τους τελευταίους 2 μήνες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου,  Κώστας Μουτζούρης.  Σ’ αυτή την 3η  παρουσία του  εδώ μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  (φωτογραφία) μια σύντομη συνομιλία για την Υποψηφιότητα του.

Ο κ. Μουτζούρης, Μυτιληνιός στην Καταγωγή,  είναι σήμερα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και πρώην  Πρύτανης  και καθηγητής του Εθν. Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παλιότερα ήταν υποψήφιος Βουλευτής της Ν. Δ. στο  Νομό,   ενώ σήμερα κατεβαίνει ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος της Περιφέρειας.

Τα θέματα  στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Μουτζούρης ήταν κυρίως έργα λιμενικά, και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού ο ίδιος ως καθηγητής του Πολυτεχνείου έχει την ειδικότητα του Λιμενολόγου.  Άλλα θέματα,  που του θέσαμε ήταν αναπτυξιακού χαρακτήρα, φράγματα, Τουρισμός κλπ. Ειδικά για τον  τελευταίο  ο Κ. Μουτζούρης τόνισε ότι θα πρέπει για τον Τουρισμό,   οι δράσεις της Περιφέρειας και η συμμετοχή σε Εκθέσεις να είναι πιο στοχευμένες.

Τέλος, όπως μας είπε, στη  Λήμνο οι 5 Υποψήφιοι του Συνδυασμού του  είναι  έτοιμοι και μένει μια θέση ακόμη που μένει “επιμελώς”  ανοιχτή…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button