Επιλεγμένα

Απο τον Άννα στον Καϊάφα για την αντιμετώπιση των ζημιών.

4 η ώρα απόγευμα Δευτέρας  (25/11) και έχει  μια στρωμένη βροχή,  που θα την χαιρόμασταν  αν δεν είχε προηγηθεί η πολύ απειλητική κατάσταση την  Πέμπτη (21/11)  απόγεμα και μέχρι το πρωί της  Παρασκευής

Ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία αυτή  αλλά όχι γενικευμένες  και έτσι  είμαστε και ευχαριστημένοι…

Η  τωρινή βροχή,  που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί και οι φοβικές και δικαιολογημένες ανακοινώσεις που υπάρχουν απο αρμόδιες υπηρεσίες  μας κρατούν  σε μια ελεγχόμενη αγωνία… μέχρι αύριο Τρίτη μεσημέρι.

Μόνο απο την Τετάρτη, για να δώσω και μια  “είδηση” ,  ο καιρός ξεκαθαρίζει για την περίοδο αυτή,  του  πως τον λένε ” Γηρυόνη”,     της αστάθειας  που έφερε βροχές αλλά και φόβο.

Με αυτή  την απειλή τρέχει ο Πρόεδρος του Κάσπακα Χρήστος Σεϊτανίδης  αλλά και ιδιώτες για κάποια βοήθεια από  πιθανές πλημμυρικές καταστάσεις και προσβάσεις που έχουν  κλείσει   αλλά ποτέ κανείς  δεν  πήρε κάποια λύση  ούτε από τον Άννα ούτε από  τον Καϊάφα !

Αυτό το θέμα: της αδυναμίας  κυρίως του Επαρχείου να αναλάβει κάποια  δράση,    απασχόλησε την πρωινή  εκπομπή του ΡΑΔΙΟ  ΑΛΦΑ και θα  υπάρξει άλλο  ΑΡΘΡΟ για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος  τω Καίσαρει και τα του Θεού τω Θεώ …

Tώρα πρεπει να βρω και μια σχετική φωτογραφία για να κάνω τη ανάρτηση όμως αντί να ψάχνω στο αρχείο  βγαίνω στο Μπαλκόνι του Σταθμού και  παίρνω μια on line !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button