Λήμνος

ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !!!

ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !!!

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, ένας νέος Θεσμός που ήρθε να καλύψει ανάγκες στην εποχή της κρίσης, όχι μόνο της οικονομικής αλλά και της κοινωνικής – ανθρωπιστικής , αναπτύσσει δράσεις, όπως η παρακάτω περιγραφόμενη και αυτός βεβαίως είναι ο ρόλος του. Το κάνει όμως απ ο,τι βλέπουμε με ένταση και αίσθημα καθήκοντος και το χαιρετίζουμε αυτό! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΣΩΝ  ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 23 Οκτώβριου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από ομάδα εθελοντών ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, με σκοπό την υγειονομική εξέταση των ωφελουμένων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), η οποία εδρεύει στα Καμίνια

Το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου  θα ήθελε να εκφράσει  με βαθύτατη χαρά τις ευχαριστίες του στον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου και ειδικότερα στους κ. Λούκα Θωμά παθολόγο, τον κ. Καραλή Πέτρο ΩΡΛ και τον κ. Τσαντήλα Ηλία πνευμονολόγο για την άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκλησή μας, με σκοπό την πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπαλλήλους του ΚΗΦΗ καθώς και την υπεύθυνη ιατρό της  Δομής, κα Κατσανέρη Δέσποινα,  για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άψογη φιλοξενία τους.

Με την διάθεση σας και την ενέργειά σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ανωτέρω φορείς για την στήριξή τους στο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου και ευελπιστούμε και στο μέλλον σε μια εποικοδομητική συνεργασία.

 

 

Με εκτίμηση

 

Εκ μέρος του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λήμνου

 

Ελένη Καραγιαννάκη

Κοινωνική Λειτουργός

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button