Λήμνος

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS; Κάλα, εσεις;

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS; Κάλα, εσεις;

Πως πάει η SKY EXPRESS με τα δρομολόγια της  Λήμνου,   τα οποία ξεκίνησε την 1η Οκτωβρη;  Βέβαια οι 20 μερες είναι μικρός χρονος για να αναπτυχτεί πληρως μια νέα δρομολογιακή γραμμη, όμως κάποια συμπέρασματα  βγαίνουν και τώρα.

Από  ο,τι φαίνεται, αφού το βασικό της επιτυχίας είναι οι επιβάτες που μεταφέρει, έχει αρχίσει να έχει μια μεταφορική σχετική επιτυχία.

Από ατομα που είναι στο χώρο του αεροδρομίου, ταξιτζήδες, γραφεία ενοικίασης αυτοκίνητων, το αεροπλάνο  των 48 θέσεων της SKY  έρχεται και φεύγει με 25-30 άτομα , κατά μέσο ορο   και  μπορώ να υποθεσω, για αυτή την εποχη είναι ενας ικανοποιητικός αριθμός. Η γραμμή αυτή χρησιμοποιείται όταν χρειαστεί  και από την ομάδα μπάσκετ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, με τα πολλά  ταξίδια…

Ομως υπάρχει και ένα άλλο δείγμα, που όμως έχει και ένα αρνητικό μήνυμα και το δείγμα αυτό είναι η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων.

Τα αρχικά 30 € δεν τα βρίσκει πια κανείς εύκολα και οι τιμές τσιμπήσανε στα 50 και  60 € . Πάντως κάνοντας μια σύγκριση με αυτά της άλλης Εταιρείας που έρχεται στη Λήμνο, πάλι είναι  φθηνότερα , της τάξης του 25%. Δηλ. την ίδια μερα Παραμονές Χριστούγεννα , τα 60 € της SKY EXPRESS το βρήκαμε 85 €  με την άλλη εταιρεία και με την αποσκευή που παραδίδεται να έχει κόστος,  ενώ στη SKY είναι δωρεάν μέχρι 13 κιλά.

Ένα είναι βέβαιο ότι όσο  θα υπάρχει ζήτηση τα εισιτήρια θα ανεβαίνουν  όμως   η αύξηση των   διαθέσιμων θέσεων , με τη δεύτερη Εταιρεία που μπήκε  στη Γραμμή,    θα μειώσει την τιμή των εισιτηρίων  γενικά,  που για τη Λήμνο ήταν φωτιά!

Επομένως ο ανταγωνισμός κάνει καλό, όταν υπαρχή,  και τον χαιρετίζουμε!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button