ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Χάος στο Ταχυδρομείο της Λημνου…

Αυτό που συμβαίνει στο  Ταχυδρομείο της  Λήμνου  εδώ και 2,3 μήνες  έχει φέρει σε απελπισία ένα μεγάλο μέρος των  κάτοικων του Νησιού.

Δεν λαβαίνουν αλληλογραφία και κυρίως τους Λογαριασμούς της ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ. με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να  τους κόψουν το Ρεύμα και το Τηλέφωνο.

Σε κάποιους έγινε αυτή η  διακοπή  και  σχεδόν κλαίγοντας μας  έλεγε ακροατής  του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, πως έμεινε 3 μέρες χωρίς Τηλέφωνο, έχοντας θέμα Υγείας ο ίδιος και   γυναίκα του, κάνει αιμοκάθαρση,  και βρέθηκαν αποκομμένοι  από τον “έξω κοσμώ”

Δεν είναι ένας και δυο,  είναι πολλοί που μας μετέφεραν την  κατάσταση που επικρατεί στο Ταχυδρομείο .

Δεν γίνεται διανομή και όσοι πήγαν στο Ταχυδρομείο για την αλληλογραφία τους,  μας είπαν ότι επικρατεί “χάος” …  Δέματα πεταμένα εδώ και εκεί,  σάκοι γεμάτοι αλληλογραφία …  “ψάξε και αν είσαι τυχερός θα βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.”

Τα 2,3 άτομα που έμειναν στο Ταχυδρομείο δεν μπορούν να διεκπεραίωσαν όλο το “όγκο” των φακέλων, λογαριασμών, δεμάτων όχι για διανομή αλλά ούτε για διαλογή.

Και κάθε μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν.

Η Προϊσταμένη του Ταχυδρομείου  έχει μεταφέρει την κατάσταση στην Υπηρεσία …

Οι  Κυβερνώντες  μας έχουν εγκαταλείψει και σε αυτόν τον Τομέα…

Θα υπάρξει καποια αντίδραση  από τις τοπικές Αρχές, ειναι το ερώτημα, γιατι ο κόσμος αντιδρά και δεν ανέχεται αυτή την  σε βάρος του άθλεια  κατάστασή  ..

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button