ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Χωρίς Δέντρο, φέτος, αλλά με Αγάπη για να συγκεντρωθούν γάλατα ! (που, ποτέ και πως)

ΕΡΥΘ. ΣΤΑΥΡΟΣ – Τμημα Λημνου

Λήμνος 24 Δεκεμβρίου 2020

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

                                  « Δένδρο της Αγάπης»

Κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την συμμετοχή των συμπολιτών μας και την βοήθεια του Δήμου Λήμνου, έστηνε στην αγορά της Μύρινας στον «Πλάτανο» το «Δένδρο της Αγάπης» με γάλατα μακράς διάρκειας.

Η Δράση αυτή δημιουργούσε επάρκεια αποθεμάτων γάλατος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του ΕΕΣ, με τις ακούραστες Εθελόντριες του και τα οποία διαθέτονται σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Με τις παρούσες συνθήκες που βιώνουμε, εφέτος το «Δένδρο της αγάπης» θα γίνει μικρό φορτηγάκι αυτοκίνητο που θα είναι σταθμευμένο στην πλατεία «Ελ. Βενιζέλου» σταθμό των ταξί.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση συγκέντρωσης κουτιών γάλατος και τροφίμων μακράς διάρκειας, που θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη από 11.00 μέχρι 14.00 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Σταθμό Ταξί) μπορούν διερχόμενοι να τα αφήνουν στο φορτηγάκι, με την αφίσα του «Δένδρου της Αγάπης» και το σήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για την μετακίνησή τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την σχετική Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης Πολιτών με την σήμανση Β4, λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας και αποστάσεων.          Με εκτίμηση

ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός   Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου

Η φωτογραφία ειναι απο παλιότερη, του 2018,   διαδικασια του Δέντρου της Αγάπης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button