Απόψεις

Δ. Πολιτειάδης: Η γραμμή έχει ενδιαφέρον…

Ο Δημήτρης Πολιτειάδης (φωτογραφία), είναι Λημνιός με μόνιμη κατοικία την Κομοτηνή και καλοκαιρινές  διακοπές  πάντα  στη Λήμνο…  Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικού του Δήμου Κομοτηνής και  έκανε ενα ενδιαφέρον σχόλιο στην Ανάρτηση μας για τη Γραμμή:  Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη – Λήμνος  με τίτλο  “Η γραμμή, με διορθώσεις, έχει μέλλον”

Γράφει:    Η γραμμή έχει ενδιαφέρον μια και η αύξηση του τουρισμού στην Λήμνο προέρχεται κυρίως από την βόρεια Ελλάδα . Με δεδομένο ότι από το τελωνείο της Νυμφαίας της Κομοτηνής περνούν περίπου κάθε χρόνο τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα από τις βαλκανικές χώρες το γεγονός αυτό δείχνει την δυναμική που έχει η γραμμή αυτή και βέβαια σε συνδυασμό με τις γραμμές της Καβάλας . Αρκεί να υπάρχουν σωστά δρομολόγια σε ώρες και μέρες . Οι προοπτικές για τον τουρισμό της Λήμνου είναι εξαιρετικές . Αρκεί να γίνει σωστός προγραμματισμός και προσπάθεια από όλους .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button