Απόψεις

Δεν  γίνεται η ανάσταση χωρίς πίστη και συντροφικότητα! Το Παράδειγμα του Παλλημνιακού Ταμείου !

Δεν  γίνεται η ανάσταση χωρίς πίστη και συντροφικότητα!  Μιλώ για την ανάσταση του μέχρι πέρσι Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου  και σήμερα, με την αλλαγή του Καταστατικού,  για το  Παλλημνιακό  Ταμείο, χωρίς το “Σχολικό”

Εκει στην Παλιά Μητρόπολη, εντατικοποίησαν  της αγροτικές εργασίες, μεγάλωσαν το κοπάδι των πρόβατων, έφεραν ξανα στο προσκήνιο το ξεχασμένο Κτήμα και ξεκίνησαν ακομη και πολιτιστικές εκδηλώσεις που τα τελευταία καλοκαίρια μας έφεραν πολλές φορές,  εκεί !

Η  συντροφικότητα απο τα μελή του ΔΣ του Παλλημνιακού Ταμείου μαζί με το άλλο,  και αυτό κατάκτηση των τελευταίων ετών,  το Σύλλογο  Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης,  όλα αυτά  μαζί και  οι εργαζόμενοι στο ΚΤΗΜΑ έφεραν την ανάσταση !

Η φωτογραφια ειναι απο θεατρικη Παρασταση στο χωρο του Κτηματος και με συμμετέχοντες αρκετούς απο τα μελί (άτομα για όλες τις δουλείες) της Παλιάς Μητρόπολης.!

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.

ΠΑΝΑΓ. ΣΦΥΡΗΣ

Π.Μητρόπολη όμορφη πριν τη μπόρα!!

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Παίξε το συνειδητά, με καθαρό βλέμμα και εντιμότητα όπως έκανε ο Πρόεδρος 4 χρονάκια!

Κι όταν φτάσει εκείνη η ωρα να αλλάξεις μέρος με άλλους ανθρώπους, η ουσία σου, θα παραμένει φωτεινή, στα μάτια εκείνων που ήταν τυχεροί να βρεθούν στο διάβα σου!!!

Καλός να είναι πάντα ο Δρόμος σου Χρίστο, σε ευχαριστώ

— μαζί με Χρίστος Κακαρνιάς στην τοποθεσία Αγρόκτημα Μητρόπολις.

Χρίστος Κακαρνιάς Με συγκίνησες Παναγιώτη, αν και δεν αξίζω τα τόσο όμορφα λόγια, που σίγουρα είναι λόγια της καρδιάς σου ! Ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος και αποδοτικότερος, όταν συναναστρέφεται και συνεργάζεται με σωστούς, τίμιους, ανιδιοτελείς ανθρώπους της προσφοράς και της προσωπικής θυσίας για το κοινό καλό ! Τέτοιους ανθρώπους συνάντησα στην Παλλημνιακή Μητρόπολη, με κορυφαίο εσένα Παναγιώτη και αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο εφόδιο στην συλλογική μας προσπάθεια, να πετύχουμε το ακατόρθωτο ! Να ξαναζωντανέψουμε δηλαδή, το Παλλημνιακό Ταμείο και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να πορευτεί ξανά, όπως πορεύεται αιώνες τώρα ! Ευχαριστώ πολύ εσένα Παναγιώτη για τη βοήθεια, τη στήριξη και τη συμπόρευση, καθώς και όλους τους άλλους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες μας !!!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button