Λήμνος

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΛΗΜΝΟΣ… ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ !

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΛΗΜΝΟΣ... ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ !

Αυτή την ώρα,  10 το πρωί της Κυριακής,  το κέντρο (ματι)  του Κυκλώνα βρίσκεται μεταξύ Ευβοίας και Σκύρου με τη Λήμνο να έχει ανέμους 5 μποφόρ και μέτρια σποραδική  βροχή.

Καθώς ο κυκλώνας προχωρά  με πορεία  βόρεια  και ταχύτητα  6-7 μίλια   την ώρα πλησιάζοντας,   η βροχή και ο άνεμος θα αναβαίνουν…  και το απόγευμα θα έχουμε καλές  βροχές.

Τα μεσάνυχτα το κέντρο (ματι)  θα βρίσκετε στη Σκύρο. Τότε θα  έχουμε την πιο πολύ βροχή που όμως δεν θα είναι κάτι ακραίο… Μια δυνατή βροχή θα είναι , 15 χιλιοστά ύψος … και 6 μποφόρ άνεμο…

Απο δω και πέρα ξημερώνοντας Δεύτερα τα φαινόμενα,  Άνεμος Βροχή,  θα μειωθούν και το μεσημέρι το Δευτέρας,  που το μάτι που κύκλωνα θα είναι πάνω στη Λήμνο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ),  θα έχουμε μπουνάτσα 1-2 μποφόρ και καθόλου ή ελαχίστη Βροχή..

Εξι ώρες αργότερα ο Κυκλώνας θα έχει φθασει στη Σαμοθράκη χωρίς  μεγάλα κουράγια, καθώς  απο τη Λήμνο και πέρα θα αρχίσει να διαλύεται, εκείνη την ώρα στη Λήμνο οι άνεμοι θα είναι Δ  και ΝΔ μικρής έντασης και με μικρές σποραδικές βροχές.

Oλα αυτά που αναφέρουμε είναι από  προγνώσεις αξιόπιστων μετεωρολογικών site.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button