Ανακοινώσεις

Διακοπές ρευματος – Περιφερειακές πάντως !

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Αγαπητοί πελάτες

      Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 ΑΑΤΣΙΚΗ η περιοχή: Μετά από οινοποιείο κ. Χατζηγεωργίου – Φυλάκιο Ζαβαλάκη – ποιμνιοστάσιο κ. Μαυρουδή – περιοχή Μπουρνιά – Φωτοβολταϊκά  κ. Λιάσκα μέχρι κτήμα κ. Κατακουζηνού Βασίλη , στις 05/02/2020 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από  ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00.

   Β. ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ – ΜΠΕΤΑ κ. ΑΣΛΑΝΑΚΗ, στις  06/02/2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ από  ώρα 08:00 π.μ. έως 09:00 π.μ. και από 13:00 έως 14:00.

 Γ.  ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ, στις  06/02/2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ από  ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

 

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button