Απόψεις

Διοργανώθηκε πρωτη φορά! Τελετη αποφοίτησης, Απονομή Πτυχίων Δ.ΙΕΚ Λημνου- Φωτο

Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ!!

Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα, στο ΙΕΚ, παρουσία της Διοίκησης, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών του ΙΕΚ.

Ηταν μία ιδέα και πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά, η οποία υποσχέθηκε ότι η Τελετή αυτή θα καθιερωθεί από τώρα και στο εξής και θα γίνεται στο τέλος κάθε εξαμήνου!

_autotone

Μέσα σε ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα και σε κλίμα χαράς έγινε ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ (ΒΕΚ) στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές και την 6μηνη πρακτική τους άσκηση
και ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ στους σπουδαστές που αρίστευσαν και έβγαλαν τον μεγαλύτερο βαθμό Μ.Ο. σε κάθε ειδικότητα στο χειμερινό εξάμηνο 2022Β.

Μετά την απονομή και τις ευχές η γιορτή ολοκληρώθηκε με φαγητό και ποτό από τον πλούσιο μπουφέ, με ζεστά εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά!
Τα εδέσματα ήταν ευγενική προσφορά από την εταιρεία ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε Κρυσταλάς-Φυλλαδίτης και την Διευθύντρια κα Πετρίδου Κατερίνα!
Το κρασί ήταν ευγενική προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου και τον Διευθυντή κ Κράσσο Δημήτριο!
Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο χορηγούς μας, που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζουν το ΙΕΚ!!

Συγχαίρουμε και ευχόμαστε από καρδιάς
• στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία, υγεία, ευτυχία, επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!
• στους σπουδαστές μας υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και εξέλιξη και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button