ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Δυο σοβαρά Τροχαία την ίδια μερα…

Δυο τροχαία  την  ίδια μερα,  τη χθεσινή 8/6/23, είναι ένα αρνητικό μήνυμα,  που πρέπει να προβληματίσει τις Αρχές  με  τη λήψη μέτρων για την αποτροπή τροχαίων…

Το Πρωί της Πέμπτης 8/9 στο δρόμο λίγο έξω απο το Μουδρο είχαμε  σύγκρουση αυτοκίνητων  την  οποία περιγράψαμε σε χθεσινή ανάρτηση μας. Ο τραυματίας Οδηγός αυτου του Τροχαίου  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο, για προληπτικούς λογούς,  είπαν…

Το απόγευμα της ίδιας μέρας,  το μήνυμα εμείς στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, επι της Λ. Δημοκρατίας το πήραμε απο το αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία)  το οποίο εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και με  τις σειρήνες του να προσκαλούν φόβο. Ήταν για  το τροχαίο που περιγράφεται παρακάτω:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας Λήμνου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες (08-06-2023), σε οδικό δίκτυο στην περιοχή των Αγκαρυώνων στη Λήμνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, αγροτικό όχημα (τρακτέρ) οδηγούμενο από ημεδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έτερος ημεδαπός, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button