ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ευχαριστίες από το Σύλλογο Αιμοδοτών

Ευχαριστήρια επιστολή

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δεκεμβρίου,το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου,
θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και μέλη του, για τη μεγάλη προσέλευσή τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους σε φιάλες αγάπης και ζωής- παρά τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού και την επιφυλακτικότητα λόγω κορονοϊού !
Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ, που όλα τα χρόνια διενεργεί  τις αιμοληψίες του συλλόγου μας, το διοικητή και προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου που μας στηρίζει, τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου που πάντα βρίσκονται κοντά μας, καθώς κι όλους τους φίλους  του συλλόγου όπως τον Κώστα  Ντάντο, Παναγιώτη Καραφιλίππου, Ελένη Ρούφου, Αρη Τριάντο, οι οποίοι βοήθησαν στην επιτυχία κι αυτής της αιμοδοσίας.
Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την παρουσία του, την αγάπη και τις ευλογίες του.
Επίσης, την κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ και τον Δήμο Λήμνου για τις εξετάσεις γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού που διενήργησαν παράλληλα με την αιμοδοσία καθώς και τον κ. Μιχάλη Χρυσάφη και την εταιρία Χρυσάφη για τα νόστιμα εδέσματα που προσέφεραν.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα νέα παιδιά του νησιού μας και τους φοιτητές -τριες του Πανεπιστημίου που παρευρέθηκαν μαζικά και πλημμύρισαν με χαμόγελα και αισιοδοξία το χώρο και μας έδειξαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία και κατά επέκταση ο εθελοντισμός, έχει παρόν και μέλλον.
Καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία,καλή αντάμωση το Μάρτιο
               με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου
LimnosNea.gr : η φωτογραφια ειναι απο την Αιμοδοσία, που αναφέρεται πιο πάνω.
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button