Περιοδικό

Εύκολες συνταγές για εργένηδες – Σαγανάκι με καβουρμά και αυγά!

Εύκολες συνταγές για εργένηδες – Σαγανάκι με καβουρμά και αυγά!

Γραφει ο Θ. Δημητριάδης

Πανεύκολα, ένα τηγάνι χρειάζεται μόνο.  Ούτε λάδι, ούτε αλάτι.

Ζεσταίνεις ένα κομμάτι καβουρμά, κατά προτίμηση Παλαίστρου Λήμνου (χοιρινό, κατσικίσιο, μοσχαρίσιο), σπάζεις από πάνω 3 αυγά, και σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος να βουτήξεις το ψωμί στο πεντανόστιμο χορταστικό σαγανάκι!

Η απόλαυση ολοκληρώνεται με ένα ποτηράκι μπρούσικο κρασάκι Λήμνου και για επιδόρπιο χαλβά κακάου Αχιλλαδέλη.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button