Περιοδικό
Εύκολες συνταγές για εργένηδες – Σαγανάκι με καβουρμά και αυγά!
Εύκολες συνταγές για εργένηδες – Σαγανάκι με καβουρμά και αυγά!
Γραφει ο Θ. Δημητριάδης
Πανεύκολα, ένα τηγάνι χρειάζεται μόνο. Ούτε λάδι, ούτε αλάτι.
Ζεσταίνεις ένα κομμάτι καβουρμά, κατά προτίμηση Παλαίστρου Λήμνου (χοιρινό, κατσικίσιο, μοσχαρίσιο), σπάζεις από πάνω 3 αυγά, και σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος να βουτήξεις το ψωμί στο πεντανόστιμο χορταστικό σαγανάκι!
Η απόλαυση ολοκληρώνεται με ένα ποτηράκι μπρούσικο κρασάκι Λήμνου και για επιδόρπιο χαλβά κακάου Αχιλλαδέλη.