Είχε κόσμο, ειχε γέλιο, ήταν μια επιτυχημένη παράσταση !

Επιτυχημένη ηταν η παράσταση της Θεατρικής Κωμωδίας “12η Νύχτα” του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Γ. Κιμούλη που παίχτηκε (6/7/23) στη Αυλή του Γυμνασίου Μύρινας.
Η επιτυχια οφείλεται αρχικά στην προσέλευση, γιατι παρά το “τσουχτερό” εισιτήριο των 18 € οι καρέκλες γέμισαν και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, γέλασε και χειροκρότησε την προσπάθεια των ηθοποιών.
Ηταν μια ευχάριστη κατάλληλη για το Καλοκαίρι παράσταση με μεγάλη αστεία πλοκή, τραγουδι και απίθανες περίπλοκες ερωτικές καταστάσεις ! Σημαντική συμβολή ειχε στην Επιτυχημένη παράσταση και η μουσική που ήταν του Διον. Τσακνη !
Βέβαια η κωμωδία του Σαίξπηρ δεν ήταν μόνο για ευθυμία αλλά και για σκέψεις φιλοσοφικές και σήμερα και ιστορικές καθως όλες αυτές οι ερωτικός καραμπόλες συνέβαιναν τοτε μερικούς αιώνες πριν !