ΕπιλεγμέναΛήμνος

Εκλογές για Δ.Σ στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, σήμερα 9/8, στις 19.00 και χωρίς απαρτία, και με “του γαμπρού το σόι”. που λένε!

Και τη δεύτερη φορά πήγα και γύρισα άπρακτος ! Την Προηγούμενη Κυριακή πήγα  στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας του Τσας,  ώρα 11.00 για τη Γεν. Συνέλευση και τις Εκλογές του Καλού Σαμαρείτη (Γηροκομείο).

Ήξερα ότι σε περίπτωση  μη απαρτίας οι  εκλογές θα γινόταν την επόμενη Κυριακή, δηλαδή σήμερα 9/8, την ίδια ώρα,  στον ίδιο τόπο. Έτσι έγραφαν στηΝ  αρχική τους ανακοίνωση. Έλεγαν μάλιστα στην ανακοίνωση τους ότι σήμερα θα γινόταν, σύμφωνα με  το καταστατικό του Σωματείο,  ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα προσέρχονταν.

Πήγα σήμερα με τη βεβαιότητα ότι και με το “γαμπρού το σόι”, που λένε,  θα  γινόταν    και εκεί  έμαθα απο μια κυρία του Πνευματικού Κέντρου, οτι θα γίνει το απόγευμα, στις 19.00. Το ανακοίνωσαν,  μου ειπε,  την προηγούμενη Κυριακή στην αναβληθείσα  Γ. Συνέλευση.

Τότε,  γιατι εμάς του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, limnosnea.gr,   μας άφησαν,  με την αρχική ανακοίνωση ¨την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο” χωρίς καμιά νεώτερη ανακοίνωση.   Όσοι ήταν στην πρώτη της “μη απαρτίας”  το έμαθαν εκεί και θα πάνε στις 19.00. Οι υπόλοιποι; Εγώ που πήγα τζάμπα;

Αν βρεθεί κάποιος και κάνει ένσταση για αυτή την μη ανακοινωμένη αλλαγή θα είναι Μπέρδεμα !

Το Απόγευμα στις 7,  λοιπόν,   για την εκλογή Δ.Σ , που για 4 ολόκληρα χρόνια θα χειρίζεται  υποθέσεις ενός πολύ σημαντικού  Φορέα του Νησιού, του Γηροκομείου  και  αυτό πάει να περάσει απαρατήρητο   και από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά κυρίως από την Κοινωνία της Λήμνου,  πλην ελαχίστων…  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΟΛ ΗΦΑΙΣΤΟΣ,  ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΕΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button