Απόψεις

Γιαν Μπορνους, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ : Έμεινε πολύ, είδε πολλά, μίλησε με πολλούς! Η Λημνος Μπορεί!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Βουλευτή Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού, στη Λήμνο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Γιάννης Μπουρνούς είχε συναντήσεις με την Ένωση Γιατρών και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου, με το σύλλογο ξενοδοχοϋπαλλήλων του νησιού, καθώς και άτυπες συναντήσεις με τον Έπαρχο Λήμνου, κ. Άγγελο Βλάττα-Λαμπρινό, τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου, κ. Ιερόθεο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, κ. Στέλιο Μάντζαρη.

Συνοδευόμενος, τέλος, από κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λήμνου, ο κ. Μπουρνούς περιόδευσε στις κοινότητες Μούδρου, Ατσικής, Κοντοπουλίου και Νέας Κούταλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και τις προτάσεις του προγράμματος “Μένουμε Όρθιοι” του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ενίσχυση των εργαζομένων και της οικονομίας, με έμφαση στους τομείς του τουρισμού, της εστίασης και της αγροτικής παραγωγής.
“Η Λήμνος, παρά τα προβλήματα, είναι ένα νησί με εξαιρετικές προοπτικές. Αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες συνέργειες της τοπικής κοινωνίας με την αυτοδιοίκηση και το κεντρικό κράτος, ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα: Η εξαιρετικής ποιότητας οινοποιεία της, τα θαυμάσια αγροτοκτηνοτροφικά της προϊόντα που διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό “πακέτο”, η μοναδική γεωμορφολογία της και οι αρχαιολογικοί της τόποι, οι μοναδικές παραλίες της και τόσα άλλα στοιχεία που την κάνουν έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό.
Για τα χρονίζοντα προβλήματα του νοσοκομείου, αλλά και τα φετινά πρωτοφανή προβλήματα που προκύπτουν στον τουρισμό, την εστίαση και τους άλλους κλάδους που επλήγησαν από την πανδημία έχουμε ήδη κάνει σειρά παρεμβάσεων στη Βουλή και θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, έχοντας το νου μας τόσο στους εργαζομενους, όσο και στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες εν όψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα.
Θα επισκεφθώ ξανά τη Λήμνο σύντομα, για τη συνέχεια του διαλόγου και της συνεργασίας με τους φορείς του νησιού και με τους πολλούς δημιουργικούς ανθρώπους του, που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις”, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνούς.
8/8/20

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button