Λήμνος

Εκλογές, ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στον Ι.Σ. Λημνου.

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου,  σήμερα 31/1/21 !

Αρχισαν απο  το Πρωί στο ΜΑΡΟΥΛΑ και συνεχίζονταν μέχρι  την  ωρα 15.30, οπότε και είχαν ψηφίσει 44 μέλη.

Οι Υποψήφιοι είναι 14, ανάμεσα  τους ο Θωμάς Λούκας που ήταν Πρόεδρος μέχρι τον Αύγουστο και η παραίτηση τότε 4 μελών του ΔΣ  οδήγησε το σύλλογο σε Εκλογές, με προσωρινό Πρόεδρο το  Νικο  Μαρινάκη, ο οποίος όμως δεν είναι υποψήφιος σε αυτές τις Εκλογές .

Η  περιπλοκότητα, όπως παραπάνω περιγράφεται,  κάνει τις  σημερινές Εκλογές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καθώς είναι Υποψήφιοι οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της ρήξης που υπήρξε  στο προηγούμενο  Δ. Σ . όπως  ο Λούκας, η Βουτσά, η Φαρμακη,  ο Κατής, η Μαρκάκη.

Ενδιαφέρουσα είναι  η περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη ( Φωτογραφία), ο οποίος  ήταν προσωρινός  Πρόεδρος,  μέχρι αυτές τις σημερινές  Εκλογές και δεν είναι Υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. Είναι όμως η σύζυγος του Ελένη Φαρμάκη.

Άλλες Υποψηφιότητες,  μαζί με  τους παραπάνω αναφερθέντες,   είναι του  Κώστα Κατσιγιαννόπουλου, Πρόεδρου των Νοσοκομειακών  Γιατρών,   της Κατσανέρη, του Καλύβα  κ.α.

Ο εικονιζόμενος Ν. Μαρινακης είχε μαι καλή παρουσία ως Προσωρινός Πρόεδρος, ιδιαιτέρα στην Διεκπεραίωση των Rapid Test του Δήμου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button