Ανακοινώσεις

Όχι μόνο τα Χριστούγεννα για τους έχοντες ανάγκη !

Αυτή τη φορά, την 5η, παρασκευάστηκαν 140 μερίδες φαγητό,  με ζυμωτό ψωμί και γλυκό από την Ταβέρνα “Μαντελας”. Αφιλοκερδώς ο Ιδιοκτήτης, Παλαιολόγος Τριανταφύλλου και το  Προσωπικό της Ταβέρνας,   μπήκαν  ξανά στην  κλειστή, λογω Κορονοϊού κουζίνα, για αυτόν τον Φιλανθρωπικό σκοπό !

Η ιδιαιτερότητα αυτής 5ης φοράς είναι ότι τα έξοδα των υλικών καλύφθηκαν  απο  άτομο το οποίο,   λογω  καταγωγής,  ζήτησε οι μερίδες να μοιραστούν στους έχοντες ανάγκη στα Χωριά της Δημοτικής Ενότητας, πρώην Δήμο, Ατσικης.

Και αυτή τη φορά η διανομή έγινε από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου.

 

Λήμνος 30 Ιανουαρίου 2021-01-31

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διανομή πακέτων ζεστού φαγητού

Οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνέχισαν να μοιράζουν πακέτα ζεστού φαγητού σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και αυτό το Σάββατο, γιορτή των τριών Ιεραρχών.

Η δράση και αυτή την φορά, 5η κατά σειρά, ήταν προσφορά της οικογένειας του Παλαιολόγου Τριανταφύλλου, του εστιατορίου «ΜΑΝΤΕΛΑ» που μαγείρεψε τα φαγητά και ετοίμασε τα πακέτα με την ευγενική χορηγία αναλώσιμων υλικών, οικογένειας του νησιού μας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Συγκινητική η συμμετοχή νέων εθελοντών στο μαγείρεμα και ετοιμασία των γευμάτων, όπως και η συμμετοχή των Προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων που φρόντισαν τα πακέτα να φτάσουν στα χέρια συμπολιτών μας που τα είχαν ανάγκη.

Κάθε παρόμοια προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, να βρεί και άλλους μιμητές, να βρεί και άλλους χορηγούς, να βρεί και άλλους ενεργούς εθελοντές, για την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, οι οποίοι δεν είναι λίγοι και κάθε προβολή της, αυτό το σκοπό έχει, να ενημερώσει και να αφυπνίσει  την τοπική κοινωνία και μόνο, αλλά και να ευχαριστήσει κάθε συμμετέχοντα.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button