Λήμνος

Ελα ρε, το Μεταφορικό Ισοδύναμο! (επιστροφή 62,56 €)

Αργούσε πολύ, απο το Φθινόπωρο,  κάποια επιστροφή απο το Μεταφορικό Ισοδύναμο για αεροπορικά  ταξίδια που έκανα και απορούσα για την αργοπορία και υποπτευόμουν ότι η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ το πήγαινε (το Μεταφορικό Ισοδύναμο) προς κατάργηση.

Επειδή προηγούμενα είχα 3 φορές από 37 € επιστροφή,   ήμουν αγανακτισμένος με την αργοπορία και την προοπτική της κατάργησης.

Οπότε πριν απο  λίγο όταν είδα την παρακάτω ειδοποίηση της EUROBANK, αναφώνησα :  ΕΛΑ ΡΕ, ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ !

 

18 Ιουν 2020 14:31:31: Ο λογαριασμός σας **4371  πιστώθηκε  με 62,56 EUR με αιτιολογία  POI METAFORIKO ISODYNAMO AKATΑ (ΣΧΕΤΟ) 

Επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί κάτοικοι της Λήμνου, που το δικαιούνται  δεν   έχουν  πάρει χαμπάρι,  ότι  εδώ και δυο χρόνια ισχύει το Μεταφορικό Ισοδύναμο  με επιστροφή χρημάτων  για όσους ταξιδεύον αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς , ας ρωτήσουν το λογιστή τους.

Ενα 6ψηφιο νούμερο είναι : ο Μοναδικός Αριθμός Νησιώτη (Μ.Α.Ν) τον οποίο δηλώνουν  όταν κόβουν εισιτήριο και  στο τέλος του Μήνα (κανονικά)  επιστρέφεται στην τράπεζα που έχουν δηλώσει το ποσό που τους αναλογεί.  

Για αεροπορικά εισιτήρια Λήμνος  – Αθήνα με επιστροφή είναι περίπου 35 € !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button