ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ελεον. Γεώργα για τη Συνάντηση με τον Μ. Ηλιόπουλο: “δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο έγινε τόσο βεβιασμένα και κρυφά”!

Για την επίσκεψη στο Δημαρχείο και τη  συνάντηση με τον Δήμαρχο,  του εφοπλιστή Μ. Ηλιόπουλου της Εταιρείας  SEAJETS,  με το δρομολογημένο  στη γραμμή του Λαυρίου πλοίου  ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  όπως αυτή έγινε,  εξέφρασε την αντίθεση της η Επικεφαλής του Συνδυασμού ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ, Ελεονόρα Γεώργα.

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ χαρακτήρισε λάθος,  απο πλευράς Δήμαρχου,  τη συνάντηση με τον κ. Ηλιόπουλο,  που έγινε νύχτα, 20.00,  και  Κυριακή  στο Δημαρχείο,  χωρίς υπαλλήλους και χωρίς καμιά ενημέρωση των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών.

Βεβαία, να  αναφέρουμε ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο Έπαρχος, όπως με skype και η Δήμαρχος του Αγιοστράτη Μαρια Κακαλή.

Η  κ. Γεωργα μαζι με τα παραπάνω μας είπε:  “τέτοιες συναντήσεις   δεν θα έλεγα ότι πρέπει απαραίτητα  να αποκλείονται, όμως αφ ης στιγμής τελούμε στη  διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, νομίζω ότι στον καθένα μας προκαλούν απορία”  “και δεν καταλαβαίνω ενώ εκκρεμεί η συνάντηση στο Υπουργείο για πιο λόγο έγινε η χθεσινή συνάντηση τόσο βεβιασμένα και κρυφά”

Η Ελ. Γεώργα συμφώνησε ωστόσο στην παρατήρηση μας  ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να μπορεί να χειρίζεται ένα τέτοιο θέμα  και με δίκες του ενέργειες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button