Λήμνος

Λημνος: Γιατι ήρθε με ελικόπτερο ο εκπρόσωπος της SEAJETS και τι θέλει να αποτρέψει… Τι μας είπε ο Έπαρχος για τη Συνάντηση

Ο Έπαρχος Λήμνου  τρυγούσε, μας ειπε,  όταν ειδοποιήθηκε 6 η ώρα το απόγευμα  να συμμετάσχει στη συνάντηση,  που θα γινόταν στις 8 στο Δημαρχείο,  με τον εφοπλιστή του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ  και ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ, Μάριο Ηλιόπουλο.

Η συνάντηση αυτή ,  της Κυριακής 29/8 ,  μας είπε ο Έπαρχος,  ήταν διάρκειας 1,5 ώρας και το βασικό που μετέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, ερχόμενος στη Λήμνο με ελικόπτερο,   ήταν ότι το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ με τη βλάβη στη Μηχανή θα είναι έτοιμο και θα μπει  στη Γραμμή 15 με 18 Σεπτεμβρίου…

Υπεραμύνθηκε όπως είναι φυσικό των επιλογών της Εταιρείας του για την αντικατάσταση του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ λέγοντας ότι τα πλοια  που το  αντικατέστησαν   μετέφεραν περισσότερο κόσμο απο  όσους επρόκειτο να μεταφέρει το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ.

Απο την πλευρά τους  οι εκπρόσωποι  την Λήμνου θύμισαν στον εφοπλιστή όλα όσα συνέβησαν το Καλοκαίρι  με τα πλοία της Γραμμής  του Λαυρίου μέχρι την Καβάλα και ζήτησαν άμεση αντικατάσταση του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ , όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτά έγιναν  στη συνάντηση, όπως μας τα μετέφερε ο Έπαρχος,  και απορούμε  αν  άξιζε να γίνει η συνάντηση αύτη που δεν είχε τίποτα το καινούριο να προσθέσει.

Πολύ περισσότερο απορούμε με την προσπάθεια  που κ. Ηλιόπουλου να έρθει  στη Λήμνο, Κυριακάτικα,  λίγο πριν νυχτώσει,  στις 20.00, και  να  … διακόψει ο Έπαρχος τον Τρύγο, ο Δήμαρχος δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς διάκοψε και αυτός,   για να μάθουν  ότι το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ θα είναι  έτοιμο στις 15 με 18 Σεπτέμβρη κατι που δεν μας ηταν άγνωστο… .

Η ανακοίνωση της Κινητοποίησης της Παρασκευής 3/9   την ώρα του κατάπλου του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ, είναι η αιτία που πήρε το ελικόπτερο και ήρθε στη Λημνο με αυτόν τον εμφαντικό  τρόπο και αυτή την Κινητοποίηση θέλει ο Εφοπλιστής  να αποτρέψει !  Γνώμη μας !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button