Ανακοινώσεις

Ελεονόρα Γεώργα: Επισκέψεις εργασιας

Την Παρασκευή 12-06-20 η Ελεονώρα Γεώργα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» πραγματοποίησε συνάντηση με το Βουλευτή του Νομού μας και Αντιπρόεδρο της Βουλής κο Χαράλαμπο Αθανασίου στο γραφείο του στη Βουλή. Στη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα σχετικά με το Νοσοκομείο Λήμνου, την ενίσχυση χρηματοδότησης του προγράμματος LEADER ,τη γενικότερη απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων μέσω προγραμμάτων από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και άλλα θέματα που αφορούν στον τόπο.

Προσέτι, τη Δευτέρα 15-06-20 η Ελεονώρα Γεώργα επισκέφθηκε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. Ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου κο Ευστάθιο Σταθόπουλο για το αντικείμενο του νομικού προσώπου, τα προγράμματα που χρηματοδοτεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, τις δυνατότητες που έχουν οι ΟΤΑ Α βαθμού να υποβάλουν προτάσεις και να εντάξουν έργα που βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα του αστικού ιστού και των οικισμών ,την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών αναδεικνύοντας το φυσικό περιβάλλον και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά του τόπου.

Η «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» παραμένει στην  υπηρεσία του δημότη και του κοινού καλού.

Λήμνος,16-06-2020

Ελεονώρα Γεώργα

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button