Επίκαιρα

ΕΛΤΑ Μουδρου – Αναφορά Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, για την ανάγκη άμεσης στελέχωσης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Κοινότητα Μούδρου της Λήμνου.

Ο Γιάννης Μπουρνούς κατέθεσε στον Υπουργό σχετική επιστολή της Κοινότητας Μούδρου, την οποία συνυπογράφουν το Επιμελητήριο Λέσβου – Λήμνου, ο Εμπορικός Σύλλογος Μούδρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου «Π. Κουντουριώτης» και ο ΓΠΣ «Άρης Μούδρου».

 

Στην επιστολή εκφράζονται η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) να διακοπεί η διανομή της αλληλογραφίας από την υπάλληλο του τοπικού καταστήματος.

 

Η απόφαση αυτή οδηγεί στην άμεση υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες ενώ, παράλληλα, αναδεικνύει την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του εν λόγω καταστήματος.

 

Επισημαίνεται ότι εντός του ταχυδρομείου της περιοχής λειτουργεί θυρίδα τράπεζας με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες της Ανατολικής Λήμνου να πραγματοποιούν συναλλαγές, οι οποίες δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν από τα ATM της ευρύτερης περιοχής.

 

Ο Γιάννης Μπουρνούς ζητά από τον Υπουργό την άμεση στελέχωση των ΕΛΤΑ του Μούδρου, προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω των αναβαθμισμένων υπηρεσιών που θα παρέχει.

07/02/21

Γιάννης Μπουρνούς

Βουλευτής Ν. Λέσβου

Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button