Απόψεις

Εμεις λεμε ΟΧΙ στα ακυρωμένα δρομολόγια του ΠΗΓΑΣΟΣ…

Από δω το  είχαν απο εκει το είχαν το  ματαίωσαν το δρομολόγιο με αναχώρηση την Τετάρτη 21.00 από Λαυριο.

Μέτα τις 9,  αρχικά ανακοίνωσαν ότι  καθυστερεί για λίγο η   αναχώρηση. Καθώς η ώρα περνούσε έγινε γνωστό ότι υπάρχει μηχανική βλάβη, όμως  το πλοίο δεν θα αργήσει να αναχωρήσει και ανακοίνωσαν  στους λίγους επιβάτες  ( καμια 50ρια) ότι μπορούν  να παρουν δωρεαν απο  το Μπαρ κάποιο αναψυκτικό και σνακ.

Τελικά ετσι  τους βρήκε το πρωί στο Λαύριο αντί στη Λήμνο.

Πηγε 10 η ώρα και κάπου εκει τους ειπαν  ότι δεν θα γίνει το ταξίδι και το πλοίο  θα αναχώρηση  την Παρασκευή στις 14,30 που είναι το προγραμματισμένο επόμενο  δρομολόγιο.

Οι επιβάτες, όπως τους ανακοίνωσαν  μπορούν να πάνε σε Ξενοδοχείο του Λαυρίου. Ελάχιστοι πήγαν αφού οι περισσότεροι  προτίμησαν  να γυρίσουν στα σπίτια στην Αθηνα.  Θα τους  επιστρέψουν και  τα χρήματα των εισιτηρίων (αυτό  έλειψε να τα πλήρωναν  χωρίς να ταξιδέψουν) και θα ταξιδέψουν δωρεάν προς Λήμνο.

Ολα αυτά  είναι καταπραϋντικά και οι επιβάτες που θα ταξίδευαν με το δρομολόγιο της Τετάρτης  για να είναι το πρωι της Πεμπτης στη Λημνο θα είναι την Παρασκευή τα Μεσάνυχτα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  για επιβάτες  και για Νταλίκες που μεταφέρουν προϊόντα στη Λήμνο.

Το κανει ταχτικά το “κόλπο” αυτό το ΠΗΓΑΣΟΣ σε περιπτώσεις  Απαγορευτικού  σε βαθμό που να θεωρούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα στην ταχτική αυτή.

Ρωτάμε αν το πλοίο είχε αντι για 50 επιβατες καμια 200, 300 θα το έκαναν;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button