ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ένας διάσημος Ιταλός για τη Λημνο: “ήταν μια εκπληκτική εμπειρία” !!!

 Μια αναφορά για τη Λήμνο στη Συνέντευξη γνωστού Ιταλού Ηθοποιού, με τεράστια επιτυχία σε Ιταλική τηλεοπτική σειρά, σίγουρα είναι μια  ακομη διαφήμιση και σε ειδικό κοινό, μάλιστα !

Δημοσιεύτηκε στην  Εφημερίδα των Συντακτών και σας παρουσιάζουμε την εισαγωγή και το σημείο που αναφέρεται στην Ελλάδα και στη Λήμνο.

Ερωτευμένος με τη χώρα μας και έτοιμος να πάρει μέρος σε ελληνοϊταλική συμπαραγωγή δηλώνει στην αποκλειστική αυτή συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός Λούκα Τζινγκαρέτι. Ο «επιθεωρητής Μονταλμπάνο» είναι ειλικρινά ευγνώμων στην τηλεοπτική αυτή σειρά και στον συγγραφέα Αντρέα Καμιλέρι. «Μια ποιοτική σειρά, με τεράστια, θερμή ανταπόκριση του κοινού», υπογραμμίζει. Τώρα, όμως, ανοίγει τα πανιά του και ταξιδεύει προς νέες επαγγελματικές εμπειρίες. Και σε ό,τι αφορά την τεράστια δοκιμασία της πανδημίας, λέει ότι «ελπίζω να μας βοήθησε να αποκτήσουμε μια νέα, βαθύτερη επίγνωση των προβλημάτων».

 

Μια πρώτη, υποχρεωτική ερώτηση: Ποια είναι η σχέση σας με την Ελλάδα;

Αγαπώ τη χώρα σας από μικρό παιδί. Πηγαίναμε διακοπές με τους δικούς μου όταν δεν ήταν τόσο της μόδας όσο σήμερα. Ανακάλυψα πολλά παρθένα μέρη, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε, πρώτα απ’ όλα, ήταν η φιλική διάθεση και η απλότητα των ανθρώπων. Πηγαίναμε διακοπές στη Λήμνο, όπου νομίζω ότι η περιορισμένη παρουσία τουριστών οφειλόταν στη στρατιωτική βάση του νησιού. Εμείς την επισκεπτόμασταν επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Επαναλαμβάνω: Εσείς οι Ελληνες, σε επίπεδο αμεσότητας και ανθρωπιάς, είστε μοναδικοί.

 

Φωτογραφία: Ο Ιταλός ηθοποιός, Λούκα Τζινγκαρέτι και δίπλα σε στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Il Re» («Ο βασιλιάς») στην οποία πρωταγωνιστεί

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button