ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ένας Μαγνητικός Τομογράφος για τη Λημνο! Σημαντική Ειδηση!

Ένας Μαγνητικός Τομογράφος στη Λήμνο, που έλειπε.

Ταξίδευαν θάλασσα οι κάτοικοι  της Λήμνου για  μια  Μαγνητική Τομογραφία και θεωρούσαν τον εαυτό τους τυχερό που μπορούσαν  να πάνε στην Καβάλα   και να   γυρίσουν αυθημερόν !

Από τώρα όμως θα  έχει και η Ληνός το  Μαγνητικό Τομογράφο της !

Θα περίμενε κανείς ότι το Νοσοκομείο μας θα έκανε  αυτό το Βήμα όμως  τα  κονδύλια για την Υγεία αντί να αυξάνονται μειώνονται  και επομένως το κράτος δεν προχωρά  σε τέτοιες δαπανηρές υποδομές.

Ιδιωτικός  είναι  ο φορέας  υλοποίησης  αυτής  της σημαντικής προσθήκης στη Λήμνου.  Ο χώρος του  Μαγνητικού Τομογράφου  είναι μια επέκταση του Διαγνωστικού Κέντρου. βρίσκεται επι της Λ. Δημοκρατίας  απέναντι και λίγο πιο δω (30 μ.) από το Διαγνωστικό Κέντρο.

Σήμερα 23/9  ένα συνεργείο  απο Αθήνα δούλεψε για την εγκατάσταση του. Κάτι   όχι  τόσο εύκολο απο τη στιγμή που το βάρος  είναι 7 τόνοι και χρειάζονταν προσεκτικοί χειρισμοί για να μην  χτυπηθεί και γίνει κάποια ζημιά.

Ατομα  απο την Εταιρία εγκατάστασης μας  είπαν  ότι ο χώρος εγκατάστασης θα είναι  άνετος και  φιλικός για όποιον προσέρχεται για μια Μαγνητική Τομογραφία .

Η εγκατάσταση αυτή είναι πολυ σημαντική ώστε οπό το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  δεν περιοριστήκαμε σε μια περιγραφή αλλά είμασταν  επι τόπου και   βγάλαμε απο εκει ζωντανά   στον  “αέρα'”   την ΕΙΔΗΣΗ !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button