Απόψεις

ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΗΜΝΟΥ : Μήπως το παρακάνουμε;

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου ανακοίνωσε ότι  τα καταστήματα  θα παραμείνουν κλειστά για ένα τρίωρο,  11.00 με 14.00, την Πέμπτη 14/11,  για να μπορέσουν τα μέλη του, οι καταστηματάρχες.  να συμμετέχουν στην τελετή Υποδοχής και Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Λήμνου…

Τα σχολεία, δεν γνωρίζουμε με ποιου φορέα την απόφαση,  θα παραμείνουν την ίδια μέρα και για τον ίδιο λόγο, κλειστά.

Έχουμε όμως ακόμη μια κηρυχθείσα αργία για το Νοσοκομείο,  όπως περιγράφεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου.

Και ο  Εμπορικός Σύλλογος  Ιδιωτικός Φορέας είναι και πάλι αυτό που αποφάσισε είναι ένα τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων.

Τα Σχολεία πάλι,  θα κάνουν άλλη μια αργία από τις πολλές που υπάρχουν στην σχολική περίοδο αλλά το Νοσοκομείο με το ειδικό βάρος που έχει για την φροντίδα και εξυπηρέτηση των κάτοικων του Νησιού, πως πήρε μια τέτοια απόφαση;  (το έχει αυτό, το δικαίωμα ο Αναπληρωτής Διοικητής, νεοδιορισμένος κ. Κουμελάς;)

Το ερώτημα του τίτλου είναι ρητορικό, γιατι σίγουρα το παρακάνουμε…

Στη φωτογραφία το Νοσοκομείο μας, που όπως  φαίνεται “δεν κουνιέται φύλλο”  !

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

     Σας ανακοινώνουμε  ότι το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου ενόψει των τελετών υποδοχής και ενθρόνισης του νέου Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου, που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, κηρύσσει την συγκεκριμένη ημέρα αργία για τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΚΟΥΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΕΡΣΙΑΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button