Απόψεις

Έπαινοι για τον Παναγιώτη (Σκουλαρίκια)

Προς  : Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Στο τριήμερο 11-12-13/06/2022 επισκέφθηκα το νησί της Λήμνου για ολιγοήμερες διακοπές και αξιοποιώντας την αργία της εορτής των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Πρώτα από όλα θέλω να σας συγχαρώ για την άψογη εικόνα που παρουσιάζει το νησί σας, το κλίμα φιλοξενίας που διαπνέει τον τόπο και τον επαγγελματισμό που διακατέχει τους/τις απασχολούμενους/ες στην τουριστική βιομηχανία και όχι μόνο.

Ειδικότερα όμως θέλω να σταθώ σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και επαγγελματία που συνάντησα κατά την παραμονή μου στη Λήμνο και αυτός είναι κος Παναγιώτης Μόσχος Σκουλαρίκιας. Έχω την άποψη ότι το σημαντικότερο και πιο «ακριβό» κεφάλαιο κάθε τόπου είναι οι άνθρωποι του και ο κος Σκουλαρίκιας όχι μόνο αγαπάει τη Λήμνο, αλλά έστω και μία ολιγόλεπτη επαφή μαζί του καθιστά σαφές το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει για τον τόπο του, αλλά και τις προσπάθειες που κάνει από το δικό του μετερίζι για την πρόοδο και την ευημερία του νησιού σας.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Παναγιώτης Μόσχος Σκουλαρίκιας είναι το ζωντανό παράδειγμα αυτού που λέμε «ενεργός πολίτης» και λαμβάνω το θάρρος να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας, αν και δεν μας συνδέει προσωπική γνωριμία.

Εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να αποζημιώσει το νησί σας, το οποίο δοκιμάστηκε σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως άλλωστε όλη η χώρα μας.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Ιρφάν Χατζηγκενέ

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button