Ανακοινώσεις

Επίσκεψη του Γιάννη Μπουρνού στην ΑΜΚΕ «Ηλιακτίδα»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

Βουλευτής Ν. Λέσβου

Αναπλ. Τομεάρχης Εξωτερικών ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία

 

21 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Γιάννη Μπουρνού στην ΑΜΚΕ «Ηλιακτίδα»:

Δημοκρατική κοινωνία είναι αυτή που διασφαλίζει ίσα δικαιώματα στους πολίτες με αναπηρίες και τους πιο ευάλωτους

Τις εγκαταστάσεις της ΑΜΚΕ «Ηλιακτίδα» επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου, Γιάννης Μπουρνούς.

Τον Γιάννη Μπουρνού ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της οργάνωσης η Πρόεδρος, Βασιλική Ανδρεαδέλλη, ο Επικεφαλής Υπηρεσίας Πρόνοιας, Αντώνης Ζεϊμπέκης, καθώς και οι εργαζόμενοι και εθελοντές, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μουσικές δραστηριότητες των ωφελούμενων ΑμεΑ της «Ηλιακτίδας».

Η «Ηλιακτίδα» μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής και ενασχόλησης με ποικίλες δραστηριότητες από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, από την φροντίδα ατόμων με αναπηρίες, τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο και την προστασία ανηλίκων προσφύγων, ως και την κοινωνική οικονομία.

Ο Γιάννης Μπουρνούς συνεχάρη τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της «Ηλιακτίδας» για την αφοσίωσή τους στην υπόθεση της οικοδόμησης μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας αλληλεγγύης, όπου οι άνθρωποι με αναπηρίες και οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα μπορούν να διαβιούν με αξιοπρέπεια και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόνοιας, καθώς και στην κοινωνική ζωή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button