Λήμνος

ΔΕΔΔΗΕ – Διακοπες Ηλεκτρ. Ρευματος Πεμπτη 24/2 και Παρασκευη 25/2

ΔΕΔΔΗΕ :

 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ κ. ΝΤΑΜΠΙΖΑ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ «ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΕΤΟΝ» – ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ κ. ΖΑΡΩΜΕΝΟΥ – ΒΙΟΤΕΧΝΊΑ κ. ΚΟΥΤΟΥΚΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κ. ΜΑΚΡΗ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ κ. ΤΣΑΠΤΣΑΛΗ,  στις 24/02/22 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ,  από  ώρα 08:00 π.μ. έως 09:00 π.μ. και από 11:00 π.μ. έως 12:00

                                                                                   

  ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Αγαπητοί πελάτες

     Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 Ρεπανίδι όλο το χωριό – Ελαιοτριβείο και Αγροτικά Εφόδια κ. Αρχοντοβασίλη – Φ/Β Παπανικολάου – Αντλιοστάσιο Κοντοπουλίου («Μπουρλότο») , στις   25/02/22 ημέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ  από ώρα  08:00 π.μ. έως  14:00

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

 

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                     

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button