Επίκαιρα

Επιτέλους μια Οργανωμένη Αντίδραση για το Ρεύμα ! Απο την Πόλη με το “Κίνημα της Πατατας”

LimnosNea.gr: Επιτέλους μια  μαζική και συλλογική αντίδραση για τους Λογαριασμούς ρευματος,  που τριπλασιάστηκε  η τιμή του και κάνει τον  κόσμο να παραμιλά.

Επιτέλους μια οργανωμένη αντίδραση απο την Περιοχή (Κατερίνη)  που εχει παράδοση σ΄αυτά και εγινε γνωστή απο τότε με το “κίνημα της Πατάτας”

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Λαϊκή συνέλευση και πανελλαδική αγωγή για το ρεύμα

Μια νέα πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας. Η σχετική ανακοίνωση της έχει ως εξής:

«Συμπολίτες,

Με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής «Κόντρα στο ρεύμα» η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ορίστηκε η οργάνωση Λαϊκής Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου 2022, ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.  Στόχος της ομάδας είναι η μαζική συμμετοχή των πολιτών στην πανελλαδική συλλογική αγωγή κατά των παρόχων ενέργειας για τη ρήτρα αναπροσαρμογής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Συμπολίτες, δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας! Απλά διαμαρτυρόμαστε και δηλώνουμε πως δεν αντέχουμε και δεν ανεχόμαστε άλλο την απληστία των εταιρειών παροχής ενέργειας, την αισχροκέρδεια και τα χρηματιστηριακά τους παιχνίδια στις πλάτες των οικογενειών μας!

Συνταξιούχοι, ενοικιαστές, ιδιοκτήτες, καταστηματάρχες, επαγγελματίες, σε αυτή τη διεκδίκηση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί διότι καλούμαστε να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι για να γίνουν κάποιοι ακόμη πλουσιότεροι!

Οσες και όσοι από εσάς δεν βλέπετε τον λόγο για μια τέτοια διαμαρτυρία και μπορείτε να συνεχίσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, κάντε το! Οσες και όσοι όμως δεν μπορείτε να σηκώσετε άλλο αυτό το βάρος, αντιδράστε! Μαζί μας!

Στόχος μας είναι εντός των επόμενων ημερών (πριν τη Λαϊκή Συνέλευση) να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 1.000 υπογραφές νοικοκυριών και επαγγελματιών που δηλώνουν την πρόθεσή τους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό καλούνται όλα τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» να κατεβάσουν το έντυπο συγκέντρωσης υπογραφών από την ιστοσελίδα www.otoposmou.gr, να πείσουν συγγενείς, φίλους και γνωστούς να το υπογράψουν και μέχρι τις 30 Απριλίου να το παραδώσουν στον Καπνικό Σταθμό (ώρες λειτουργίας Δευτ. – Παρ. 09:00 έως 20:00, οδός Φλέμινγ δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων). Κάθε έντυπο έχει δύο σελίδες και μπορεί να υπογραφεί από 20 άτομα. Τα έντυπα θα ψηφιοποιηθούν και θα χρησιμοποιηθούν ως μοχλός πίεσης για την επίτευξη των στόχων της παραπάνω δράσης.

Κρατάμε την επιτυχία αυτής της δράσης στα χέρια μιας και εξαρτάται μόνο από εμάς αν θα κόψουμε το αόρατο μακρύ χέρι της (δήθεν) αγοράς ενέργειας το οποίο με περίσσιο θράσος βάζει το χέρι του βαθιά στην τσέπη μας αρπάζοντας το βιός μας!
Έφτασε η ώρα να βάλουμε τέλος στην απληστία των εταιρειών παροχής ενέργειας σε βάρος του ελληνικού λαού, με συνεργό στο έγκλημα την ίδια την ελληνική κυβέρνηση!

Η συντονιστική επιτροπή «Κόντρα στο ρεύμα»
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»

Περισσότερες πληροφορίες στο www.otoposmou.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button