ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Έρχονται διακοπές Ηλεκτρ. Ρευματος

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Από περιοχή Θέρμων, φυλάκιο Αγίου Δημητρίου, Αγ. Κυριακή, το νότιο τμήμα του οικισμού Άγιος Δημήτριος (από καφετέρια «Μύθος» έως τυροκομείο Μαρκάκη), ΟΤΕ Λιβαδοχωρίου, αντλιοστάσιο Δήμου, Φ/Β Αντωνόπουλου μέχρι συνεργείο σκαφών Δαλαβίτσου, στις

31.05.2023 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ,  από  ώρα 09:00 π.μ. έως 09:30 και από  ώρα 11:30 π.μ. έως 12:00.

 Περιοχή Αγ. Δημητρίου από Αγ. Νεκτάριο μέχρι καφετέρια «Μύθος» , λατομείο Σιάχου , φυλάκιο στρατού , θερμοκήπια Μαρκάκη και Γκιοργκινέ, στις

31.05.2023 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ,  από  ώρα 09:00 π.μ. έως 12:00.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

 

Περιοχή παραλία Θάνους, στις 01.06.2023 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ,  από  ώρα 08:00 π.μ. έως 13:00.

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

 

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button