Λήμνος

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ …

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ...

H φωτογραφία με φόντο τον Πέτασο,   στο site NOOZ,  θα έπρεπε να παραπέμπει σε κάποια είδηση από τη Λήμνο,  όμως χρησιμοποιήθηκε  για ένα θέμα που η Λήμνος  προηγείται . Αυτό που τώρα ξεκινά στο Ρέθυμνο,  στη Λήμνο έχει ήδη μερικά χρόνια ζωής. Ο μηχανισμός  εξυπηρέτησης κολυμβητών ΑΜΕΑ,  που δείχνει η φωτογραφία,  είναι στο Ρωμαίικο Γιαλο,  έγινε επί Δημάρχου Χατζηδιαμαντή με ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης  που στο Δήμο Ρεθύμνου τώρα ανακάλυψαν…   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ…

Ξεκίνησε η σταδιακή εγκατάσταση του εξοπλισμού πρόσβασης των Ατόμων με Αναπηρία, στις παραλίες του δήμου Ρεθύμνης με την προμήθεια του εξοπλισμού στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Ο δήμος Ρεθύμνης εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 144.363 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τις υφιστάμενες υποδομές για τη διευκόλυνση κι εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρίες. Πρόκειται για την εγκατάσταση των δύο χρηματοδοτούμενων συστημάτων SEATRAC (Σύστημα αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα ατόμων με κινητικά προβλήματα), που θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών. Το πρώτο εγκαθίσταται στην οδό Άρη Βελουχιώτη 41 και το δεύτερο στην παραλία Πλατανιά στην οδό Λασιθίου.

Επιπλέον το πρώτο δεκαπενθήμερο του προσεχούς Αυγούστου, θα εγκατασταθεί στην οδό Άρη Βελουχιώτη 14 σύστημα καθοδήγησης στη θάλασσα ατόμων με δυσκολίες όρασης. Το έργο εγκατάστασης του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί με την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου διαδρόμου, κινητής τουαλέτας ΑμεΑ, αποδυτηρίου, χώρου σκίασης και αντίστοιχων πληροφοριακών πινακίδων, σε κάθε σημείο παρέμβασης.

Φωτογραφία από: cretalive.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button