Απόψεις

Εξ αποστάσεως… και φορούσε και μάσκα!

Θα μπούμε πάλι στην Καραντίνα, τι να κάνουμε… Όμως οσο σκέφτομαι και τι χάνουμε με αυτή την κατάσταση, δεν είναι μόνο η κλεισούρα, με πιάνει το παράπονο.
Σινεμά, Γήπεδο, Μπάλα στην Τηλεόραση, ένα καφέ στο καφενείο, αυτό το τόσο απλό, μια βόλτα, μια κουβέντα, ένα ταξίδι, μακριά το πάω, ε; .
Προχθές ήρθε κάποιος φίλος (στη Λημνο απο Αθηνα… καταλαβαίνετε; ) . Ημουν περαστικός, μου είπε, και ανέβηκα να σε δω!
Που πας χριστιανέ μου, σκέφτηκα για το φίλο μου, και φορούσε και μάσκα ! Προσπάθησα να κρατήσω τις αποστάσεις… Το κατάλαβε και έφυγε βιαστικά…
Εκεί καταντήσαμε… και ούτε Σινεακ – ουτε Μινεάκ, η γνωστή ρήση του καθηγητή μας, τότε που απαγορεύονταν στους μαθητές το Σινεμά, όχι απο τον Κορονοϊό , όπως αναφέρει η παρακρατώ ανακοίνωση…

Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου
Μύρινα, 5 Νοεμβρίου 2020
Ανακοίνωση
Στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου ενημερώνει ότι ακυρώνονται οι κινηματογραφικές προβολές στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» από αύριο, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και για όσο διαρκέσουν τα μέτρα,.
Ως εκ τούτου, η προβολή της ταινίας «Τένετ», που προγραμματιζόταν για τις 6, 7 & 8 Νοεμβρίου, καθώς και οι επόμενες προβολές που προγραμματίζονταν για το διάστημα κατά το οποίο τα μέτρα θα είναι σε ισχύ, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button