ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Φεύγει ο ΟΤΕ από την Πλατεία του…

Σήμερα είναι η μέρα που κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ, που τώρα είναι  ΚΟΣΜΟΤΕ, ιδιωτική επιχείρηση Γερμανικών Συμφερόντων.

Έτσι αυτή η σημαντική και εμβληματική Δημόσια , μέχρι πριν λίγα χρόνια,  Επιχείρηση  δεν υπάρχει στη Μύρινα,  στο πιο κεντρικό της σημείο…

Δεν είναι εύκολο να  δεχτούμε  αυτό το κενό , καθώς το Κατάστημα,  Υπηρεσία καλύτερα,  έχει γράψει  και  στη Λήμνο μια ολόκληρη Ιστορία η οποία συνδέεται με την εξάπλωση του τηλεφώνου σε όλα τα σπίτια  του  νησιού  και με την άψογη, προσωπική,  εξυπηρέτηση.  Σημειώστε και αυτό:  Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη πόλη στην Ελλάδα που η πιο κεντρική της πλατεία  να ονομάζεται:  Πλατεία  ΟΤΕ !

Πέραν αυτών , των συναισθηματικών  αναφορών, είναι και ζήτημα εξυπηρέτησης που όλο και περιορίζεται σε τηλεφωνικές  και ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που γίνονται όλο και πιο κεντρικές, όταν το ζητούμενο στη Χώρα αυτή είναι η Αποκέντρωση.

Τα άτομα που εργάζονται είναι 6 και καλούνται να μετακινηθούν στην Αθήνα (έχει ανάγκη η Πρωτεύουσα μας  απο κόσμο)   ή να αποδεχτούν κάποια αποζημίωση και να απολυθούν…

Κάποια θα μετακινηθούν στην  Αθήνα για να μη χάσουν τη δουλειά τους  και κάποια άλλα με δημιουργημένη  Οικογένεια  στη Λήμνο θα αρκεστούν στην  αποζημίωση.

Η Λήμνος χάνει ακομη έναν εργασιακό πνεύμονα που ενίσχυε την οικονομία του Νησιού και  έχουμε περαιτέρω αποψίλωση του ενεργού πληθυσμού,  νέων ανθρώπων, που τόσο έχει ανάγκη,  από κοινωνική- εθνική  άποψη… Τόσο καλά!

Αυτό που συμβαίνει στο κατάστημα της Μύρινας  γίνεται  σε 10 καταστήματα στην Ελλάδα…  Η αποκέντρωση που λέγαμε !

Στη Φωτογραφία η μεχρι τώρα “Πλατεία ΟΤΕ”

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button