Ανακοινώσεις

First Line στα Άηχα Νερά

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ                                                                                        Μύρινα 25/09/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την εταιρία ΚΑΣΚΕΤΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, με τον διακριτικό τίτλο «First line», για την παροχή ναυαγοσωστικής κάλυψης της παραλίας Ρηχών νερών για το διάστημα από 1/6/2023 μέχρι 30/9/2023, η ανωτέρω εταιρία δωρίζει στον Δήμο Λήμνου έναν σύγχρονο απινιδωτή, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Η εταιρία First line έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση των ατυχημάτων (διάσωση και εκπαίδευση)  με την δωρεά αυτή  επισφραγίζει την αγάπη της προς τους κατοίκους της Λήμνου.

Ο Δήμος ευχαριστεί την ανωτέρω εταιρία για την δωρεά αυτή και για την άψογη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας των Ρηχών Νερών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button