Λήμνος

Γ.Α.Σ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Γ.Α.Σ  - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Γ.Α.Σ. ΜΥΡΙΝΑΣ                                       Μύρινα 18-6-2019

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ο ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ πραγματοποίησε με τη στήριξη του ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019  στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας, την καθιερωμένη καλοκαιρινή παιδική παράσταση για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς, με τίτλο:”ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ….”,βασισμένη σε μια ιδέα της αγαπητής κας Καίτης Σαπέρα.

     Οι μικροί  μας χορευτές παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και έπαιξαν επίσης παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας με σκοπό την αναβίωση και την διατήρηση τους στο πέρασμα του χρόνου.

   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έρανος και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό   προκειμένου να δοθεί ως ελάχιστη βοήθεια, στην ενίσχυση της προσπάθειας ώστε  να υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού η 30χρονη συντοπίτισσα μας Μυρσίνη Μπεζά, η οποία πάσχει από μία σπάνια νόσο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:   

 

-Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους σε κάθε μας προσπάθεια.

-Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την τεχνική και διαφημιστική υποστήριξη της εκδήλωσης.  

-Τον Διευθυντή του Γυμνασίου Μύρινας για τη φιλοξενία στο χώρο του.

-Την κα Αγγελική Χρυσάφη και τον κο Μιχάλη Χρυσάφη, καθώς και τις μητέρες των μικρών μας χορευτών για τα υπέροχα εδέσματα.  

-Τους ενήλικες χορευτές του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαιτέρως τις κες Σταματία Χειμαριού, Έλλη Τριανταφύλλου και τον κο Βαλάντη Κρομηλίδη. 

-Τις κες Πηνελόπη και Ευαγγελία Μωυσή,καθώς και την κα Βέφα Γιαννακάκη.

-Τους κους Θύμιο Γουδέλλη και Παναγιώτη Κυριαζή.                                                                                          

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την κεντρική εκδήλωση των ενηλίκων χορευτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2019 και επιφυλάσσει εκπλήξεις και φέτος!

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button