Ανακοινώσεις

ΓΕΛ Μουδρου: “Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη”

Για πρώτη φορά το Γενικό Λύκειο Μούδρου συμμετείχε στον μαθητικό διαγωνισμό “Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη” που πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2020 εξ ολοκλήρου διαδικτυακά λόγω των υγειονομικών μέτρων. Οι μαθήτριες Νικολέττα Δήμου ως Διπλωμάτης της Τυνησίας στην Επιτροπή για την Ελευθερία Σκέψης, Συνείδησης και Θρησκείας και οι Δήμητρα Άντων και Αποστολία Ειρήνη Λαγού ως Δημοσιογράφοι των Διπλωματικών συζητήσεων για την Ελευθερία της Έκφρασης και το Δικαίωμα στη Ζωή εκπροσώπησαν το σχολείο μας και τη Λήμνο. Οι μαθήτριες δήλωσαν ενθουσιασμένες από το Πρόγραμμα και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η φετινή 5η Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη” τελεί υπό την αιγίδα τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσο και του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ. Παράλληλα, συμπίπτει με την επέτειο των 75 χρόνων από την Ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως!  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button