ΕπίκαιραΕπιλεγμέναΛήμνος

ΓΕΛ Μούδρου σε ευρωπαϊκή τροχιά. Μπράβο μας!

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου αξιολογήθηκε θετικά για τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά θέματα και έλαβε την πιστοποίηση του σχολείου πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το σχολικό έτος 2021-2022. Έτσι, αναγορεύεται για μία ακόμη χρονιά «Σχολείο πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» μαζί με 64 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Το σχολείο μας ξεχώρισε για τις δράσεις και την εξωστρέφειά του, σημείωσε υψηλή βαθμολογία και απέσπασε τα θετικά σχόλια της επιτροπής κρίσης. Σημειώνεται πως το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.) στην Ελλάδα υποβλήθηκαν εκατό τριάντα (130) αιτήσεις, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι ογδόντα επτά (87), με εξήντα πέντε (65) σχολεία τελικά να αναγορεύονται «Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

 

Συνολικά, τον τίτλο του “Πρέσβη” έλαβαν 929 μαθητές και 359 εκπαιδευτικοί. Ο πίνακας με τα επιτυχόντα σχολεία είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.europarl.europa.eu/greece

Ραδιοτηλεόρασης

http://edutv.gr/index.php/epas-ambassadors

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button