Ανακοινώσεις

Για την πρόληψη περιπτώσεων απάτης…

   Μυτιλήνη, 14 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές για την πρόληψη περιπτώσεων απάτης διανεμήθηκαν από αστυνομικό προσωπικό υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη περιπτώσεων απάτης, διανεμήθηκαν από αστυνομικό προσωπικό υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, για την ενημέρωση πολιτών, ειδικότερα των ηλικιωμένων, με σκοπό τη λήψη μέτρων αποφυγής εξαπάτησης τους από επιτήδειους.

Συγκεκριμένα, τα ενημερωτικά φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία δράσης των επιτηδείων, που επιχειρούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αυτοί, ώστε να είναι σε θέση να εντοπίζουν και να αντιλαμβάνονται ανάλογες συμπεριφορές, προκειμένου να προστατευτούν.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση και την ασφάλεια των πολιτών.

Περισσότερες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button