ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Καμιά αντιπυρική προστασια, φέτος. Πυριτιδαποθήκες τα Χωράφια, τα Άλση, τα Οικόπεδα ! Και να γιατί;

Επειδή φέτος δεν εγινε  καμιά αντιπυρική αποψίλωση,  αφού οι Δήμοι που την πραγματοποιούν,  δεν  έλαβαν κανένα Κονδύλι απ΄την  Κυβέρνηση για αυτό το σκοπό!

Και επειδή η χρονιά και αυτές τις  μέρες των υψηλών θερμοκρασιών σε συνδυασμό με το μελτέμι δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που για να εκραγεί θέλει μια  σπίθα:  ΠΡΟΣΟΧΗ σε κάθε  έναν  από εμάς,  που μπορεί απρόσεκτα ή “προσεκτικά” να γίνουμε ο τρίτος του “τριγώνου” και να προκαλέσουμε τηΝ  Πυρκαγιά…  “Προσεκτικά”, τι εννοώ: αρκετές φόρες αιτία πυρκαγιάς  ειναι μια φωτιά που βάζουμε “προσεκτικά” για να ψήσουμε, να κάψουμε ή  με ένα μηχάνημα, που προκαλεί σπίθες να κάνουμε στην   αυλή μας μια εργασία… Ξέρετε πόσες Πυρκαγιές  έχουν προκληθεί από αυτές τις “προσεκτικές” φωτιές μας. Οι  φωτογραφίες  είναι σημερινές  (Κυριακή 16/7/23) από το Λόφο στα Ρηχά Νερά. Το πιο κεντρικό Άλσος στη Μύρινα, ούτε εκεί !

Όλα τα προηγουμένη χρόνια ακομη και της Πτωχευμένης  Ελλάδας,  κάποια αντιπυρική προσπάθεια γινόταν!  Φέτος τα μοίρασαν  για προεκλογικούς λύγους  και  έτσι δεν έχουν για αντιπυρική αποψίλωση. Άλλωστε  αν   τα τραίνα συγκρουστούν θα φταίει ο Σταθμάρχης…δηλαδή μόνο εσείς  και εγώ !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button