ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Για τους πληγέντες του Θεσσαλικού κάμπου από τον ΜΕΣ «Άγιος Δημήτριος»

Ακάθεκτη συνεχιζει η παραλαβή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με τη δεύτερη αποστολή βοήθειας να πραγματοποιείται σήμερα.

Τόσα στα καταστήματα του Αγίου Δημητρίου, όσο και στο κτίριο του συλλόγου, έχουν τοποθετηθεί καλάθια, στα οποία οι κάτοικοι του χωριού καθημερινά αφήνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Αξιοσημείωτο βέβαια είναι το γεγονός ότι στην προσπάθεια, συνδράμουν και κάτοικοι από άλλα χωριά της Λήμνου, τόσο με τρόφιμα όσο και με κουβέρτες, ρούχα και παπούτσια. Ο ΜΕΣ «Άγιος Δημήτριος» έγινε αποδέκτης και δυο μεγάλων κιβωτίων με είδη υγιεινής που έστειλε Ελληνίδα που ζει στη Γερμανία και η οποία ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου για την πρωτοβουλία του συλλόγου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση ειδών συνεχίζεται

Σημεία συλλογής τροφίμων :

  1. Αγ. Δημητριος – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου
  2. Θάνος – Πολιτιστικός Σύλλογος Θανους
  3. Βάρος – Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρους
  4. Ν. Κουταλη – Πολιτιστικός Σύλλογος Κουταλης & Σύλλογος Γονεων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ν. Κουταλης
  5. Μουδρος – Πολιτιστικός Σύλλογος Μουδρου
  6. Ρεπανιδι – Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεπανιδιου

 

Τα προϊόντα θα σταλούν μαζικά από τους συλλόγους, σε συνεργασία με τη μεταφορική «Ήφαιστος» και τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου, στις κεντρικές αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα με σκοπό την διανομή τους στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button