Επίκαιρα

Γιορτή του Μπάσκετ με καλοκαιρινή διάθεση. Σήμερα οι επισημότητες !

οιΈνα όχι απλά ωραίο αλλά σημαντικό γεγονός είναι σε εξέλιξη στη Λήμνο, στο Λιμάνι Μύρινας, σήμερα Σάββατο 17/7/21. Είναι σημαντικό γιατι δεν είναι μόνο αθλητικό αλλά άκρως και διαφημιστικό για το Νησι και για τον Τουρισμό του . Να αναφέρουμε, ως προς αυτό,  ότι Χορηγός επικοινωνίας είναι το κανάλι ΜΕΓΑ και σίγουρα η ολη προσπάθεια θα τύχει προβολής !

Είναι μια Γιορτή του Μπάσκετ διάρκειας 3 ημερών σε ένα μπασκετικό Γήπεδο,  που έχει στηθεί στο Παρκινγκ του λιμανιού, κάτω από το μπαρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Παιδιά κάθε ηλικίας συμμετέχουν  σε γιορταστικούς  αγώνες ενώ σήμερα , 17/7, στις 9:30 το βράδυ θα έχουμε επισημότητες (και βραβεύσεις)  με τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη παρόντα, αφού η Περιφέρεια έχει την ευθύνη,  και με γενναία οικονομική στήριξη,  αυτής της Αθλητικής Γιορτής.  Αναμένεται,  φυσικά,  να είναι και οι υπόλοιπες αρχές του τόπου.

Αύριο Κυριακή 18/7 η γιορτή θα συνεχιστεί,  αυτή τη φορά με την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση,  με την κορυφαία μπασκετική  καριέρα σε Ελλάδα,  Ευρώπη ακομη και Κινά !

Η φωτογραφία ειναι από τα πρωινά δρώμενα – 10:30 – 17/7

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button